Valminud on füsioteraapia mõttetalgute kokkuvõte

Eesti Füsioterapeutide Liidu korraldatud füsioteraapia mõttetalgud toimusid 14. septembril 2018 Tallinnas.

Osalesid lisaks Eesti Füsioterapeutide Liidu liikmetele ka Eesti Haigekassa, Sotsiaalministeeriumi, Eesti Patsientide Liidu, Eesti Lihasehaigete Seltsi, Eesti Perearstide Seltsi, Eesti Puuetega Inimeste Koja, Eesti Reumaliidu jt organisatsioonide esindajad.

Mõttetalgutel otsisime võimalusi, et muuta füsioteraapia teenus kättesaadavamaks, näiteks kuidas võiks perearsti kaudu paremini füsioteraapia teenusele saada, mil moel võiksime Haigekassa teenust “füsioteraapia kodus” paremini kasutada, kuhu võiks areneda erafüsioteraapia valdkond ning millised võiksid olla füsioteraapia teenuse tulevikumudelid.

Loe kokkuvõtet siit: Füsioteraapia mõttetalgute kokkuvõte

Mõttetalgud korraldas EFL-i juhatus: Liina Pääbo, Siiri Heinaru ja Katrin Kõre. Kokkuvõtte koostas Liina Pääbo, mõttetalgute korraldamist toetas Hasartmängumaksu Nõukogu.

Täname kõiki osalejaid ja kaasamõtlejaid!