Järveotsa Perearstikeskuses Tallinnas saab tööd füsioterapeut

Asutuse nimetus: Järveotsa Perearstikeskus
Kuulutus kehtib kuni…: 04/24/2020
Valdkond: Perearstikeskuse füsioterapeut
Ametikoht: füsioterapeut
Kontaktisik: Diana Ingerainen
e-postiaadress: job@tohter.ee
Kontaktelefon: +3725209875
Täiendav informatsioon: Järveotsa Perearstikeskus on 7 nimistuga tervisekeskus Tallinnas, Õismäel. Otsime oma tegusasse, uuendusmeelsesse meeskonda täiskohaga (võimalik ka osaline tööaeg) füsioterapeuti, kelle tööülesandeks on meie nimistutesse kuuluvatele täiskasvanutele ja lastele füsioteraapiateenuse osutamine. Täiskohaga töötamisel on Su töötasuks 1700 eurot kuus brutotasuna. Sul peab olema erialane kõrgharidus ning lisaks eesti keele oskusele ka vene keele oskus erialase sõnavara tasandil. Meile tööle asumise soovist anna palun teada meiliaadressil job@tohter.ee. Ootame Sind ühinema meie rõõmsameelse ja toetava meeskonnaga.