EFLi UUS JUHATUS

21. aprillil 2017. aastal valis Eesti Füsioterapeutide Liidu üldkoosolek uue juhatuse. Juhatuses alustavad Katrin Kõre, Liina Pääbo ja Siiri Heinaru.

Katrin Kõre on pikaajalise füsioteraapia juhtimise kogemusega füsioterapeut, kes igapäevaselt töötab Põhja-Eesti Regionaalhaiglas. Koordineerib mitmekümnest füsioterapeudist koosnevat meeskonda, et pakkuda kvaliteetset teenust erinevatele PERHi osakondadele.

Liina Pääbo on tegus füsioteraapia – iseäranis tööfüsioteraapia – edendaja. Toimetab sotsiaalse ettevõtjana. Muuhulgas on pidanud ka varasemalt panustada füsioetrapeutide organiseeritud tegevustesse Eestis: juhib EFLi tööfüsioteraapia valdkonna arendusgruppi.

Siiri Heinaru on füsioterapeut, kes peamiselt peab kalliks skeleti-lihassüsteemi füsioteraapiat, kuid ei jää külmaks ka laiematele küsimustele mõeldes. Siiri on senini tegutsenud EFLi kutse andmise tegevustes, olles hetkel hindamiskomisjoni esimees.

Kindlasti kuuleme neist ja nende mõtetest EFLiga seoses peagi lähemalt.

Samuti valis üldkoosolek uue revisjonikomisjoni koosseisus Kadri Medijainen, Margus Mustimets ja Priit Eelmäe.