PHYSIOTHERAPY IN THE REHABILITATION OF THE LOWER LIMB AMPUTEE

26-30. juuni 2017 Haapsalus

Eelmisel aastal toimunud Sinilille kampaania “Anname Au!” üheks partneriks oli Eesti Füsioterapeutide Liit. Kogutud toetuse eest lubasime korraldada kvaliteetse koolituse alajäseme amputatsiooni järgse füsioteraapiast.

Siin see on!

5 sisukat päeva pikaajalise amputatsioonijärgse füsioteraapia kogemusega kollegide juhendamisel saavad toimuma kesksuvel Haapsalus. Juunikuu viimane nädal on täidetud praktilise suunitlusega koolitusega, mille planeermisel oleme püüdnud teha nii, et koolitusest oleks tolku erineva kogemusega spetsialistidele. Seega on koolitusele oodatud kõik füsioterapeudid, kes alajäseme amputatsiooni järgsete seisunditega kokku puutuvad või selle vastu entusiastlikku huvi tunnevad.

Loe koolituse tutvustust ja kava siit: AMPUTATSIOONIKOOLITUS 2017

Oled väga oodatud!

REGISTREERUN KOOLITUSELE